Import & Export

Home/Import & Export
import en export klassieke auto

Import

Ben je op zoek naar een klassieke auto, een leuke oldtimer of youngtimer dan is de keus in Nederland vrij beperkt. Al eens gedacht om over de grens te kijken?  Een Oldtimer of youngtimer importeren is eenvoudiger dan je wellicht denkt en waarom zou je je keus beperken tot Nederland als je binnen enkele weken precies de auto die je zoekt voor de deur kan hebben staan uit bijvoorbeeld Amerika of natuurlijk gewoon uit Duitsland.

Wij kunnen u vakkundig ondersteunen in het importeren en keuren van uw klassieke auto.

Transport keuren en BPM

Mr Boss Vintage Cars verzorgt het gehele import-traject, van de logistiek tot aan de keuring en BPM-aangifte van uw klassieke auto. De technische aanpassingen en Duitse of Nederlandse keuring van geïmporteerde voertuigen gebeuren bij een partner op locatie.

Export

Indien u nu een auto, auto-onderdelen wilt exporteren, wij regelen het van A tot Z voor u. U stationeert in het land van bestemming en wij zullen voor u een betrouwbare stabiele partner zijn op het gebied van leveringen (export).

Mr Boss Vintage Cars in Bleiswijk kent de weg en kent de markt. Door persoonlijke ervaringen hebben wij de kennis in huis en kunnen wij u vanuit hier volledig ondersteunen bij de import & export van uw auto.